Logo_Libutec_Wit.png

Industriële automatisering,

elektro- & besturingstechniek

Een efficiëntere productie, hogere kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en veilige energieverdeling

Pijl.png
 

Automation of productivity!

 

Hedendaagse productieprocessen worden steeds vaker gekenmerkt door efficiëntie en automatisering. De technieken die dit mogelijk maken ontwikkelen zich in een rap tempo. Het automatiseren van productielijnen zorgt voor een optimale routing van halffabricaten, alsmede de coördinatie van en communicatie tussen machines in de lijn. Dit alles wordt aangestuurd vanuit een centraal netwerk, waarbij de kracht zit in de integratie tussen verschillende systemen. Nieuwe functionaliteiten kunnen met het oog op de toekomst eenvoudig worden toegevoegd, welke direct resulteren in procesoptimalisatie.

 

 

Kernactiviteiten van Libutec

     

Libutec staat altijd open voor jou!

Wij zijn regelmatig op zoek naar elektrotechnici.

 

Ben jij een technisch specialist die graag aan de slag wil bij een gerenommeerd productiebedrijf? Solliciteer spontaan of geef ons een seintje als jij openstaat voor een vrijblijvend, vertrouwelijk gesprek omtrent de functie, contract, werkzekerheid, planning, reisafstand etc.

 

Is je interesse gewekt? Dan nodigen we jou uit bij ons op kantoor, lichten wij onze werkwijze toe en bekijken we of Libutec bij jou past.

"Met FactoryWatch® willen we een significante bijdrage leveren aan het behoud van de maakindustrie binnen onze regio."

Ger Camp

CEO Madolex Group 

Boost uw rendement met FactoryWatch® !

 

FactoryWatch® is een uniek verbeterconcept tussen vier bedrijven met specialismes gericht op proces- en bedrijfsoptimalisatie. FactoryWatch® richt zich op het substantieel en duurzaam optimaliseren van productie-output door productieverliezen zichtbaar te maken en verborgen potentieel van mens en machine te activeren. Aan de hand van datametingen, analyses, verbeteradviezen en -trajecten maakt FactoryWatch® onderhouds- en productieprocessen inzichtelijk en wordt een efficiëntere en effectievere productie gerealiseerd. Hierdoor is FactoryWatch® hét aanspreekpunt voor het optimaliseren van uw bedrijfsrendement!